pühapäev

Šampinjonid juustutäidisega

250 g šampinjone
sektor sinihallitusjuustu
juustu

Pese šampinjonid, eralda seenetüved ja puhasta seest natuke kübarat noaotsaga ruumikamaks. Tõsta kübaratesse tükike sinihallitusjuustu ja pane ahju. Küpseta 200 kraadi juures, kuni juust hakkab sulama. Tõsta plaat ahjust välja ja suru sinihallitusjuustule peale tükike tavalist juustu. Nii tehes saad kübarast ka natuke seenevedelikku välja suruda, ahjuplaadile kogunenud seenevedelikku ära kallama ei pea. Pane plaat ahju ja lase juustul sulada. Süüa sobib nii soojalt kui külmalt.

(retseptiidee missioonisõdurite ärasaatmise elik presidendi vastuvõtu lauast)


Seesama retsept peaks olema Selveri kokaraamatus, kuid mul seda pole ja tegema hakkasin ka nii umbes, et peaks vist olema see ja sobima too... Väga väga hääd asjad, minu lemmikud! Kuna mees seeni ei söö, siis üldse mitte tema lemmikud, kuid siinkohal ma probleemi ei näe: olengi alati endale teinud ja kui ainult endale teha, piisab ka poolest karbist šampinjonidest korraga.
Vastuvõtulauas sõin ma neid külmadena, kuid kodus tehes pole kunagi suutnud oodata nii kaua, et need maha ka saaksid jahtuda. Arvan, et soojadena ongi vast paremad. Soovitan rohkem kui väga, nämm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar