pühapäev

Küüslaaugu-singi suupisted

250 g viilutatud sinki
250 g juustu
3 küüslaauguküünt
1 dl majoneesi

Sega riivitud juust, küüslaauk ja majonees. Laota singiviilud lauale, tõsta igale viilule lusikaga juustu-küüslaaugumassi ja keera singiviilud rulli. Pane paariks tunniks külmikusse.

(retsept Toidutarest)


Maitseainevajadust ma siinse suupiste juures ei näe. Kui tahta hästi küüslaauguseid singirulle, soovitaksin neid serveerida kohe samal päeval: minul seisis juustumass eelnevalt valmistehtuna külmikus ja kui ma siis järgmisel päeval need singirullideks vormisin, oli küüslaaugu maitse ainult aimatav. Aa, ja majoneesi läks mul küll rohkem kui ainult 1 detsiliiter.
Isiklikult alustasin singi jaoks juustumassi vormimist juba enne selle sinna peale tõstmist: võtsin teelusikatäie juustumassi ja tegin sellest näppude vahel väikese vorstikese. Edasi tõstsin juustuvorstikese singile ja keerasin rulli. Natuke juustumassi lisamist kummalegi poole otstesse ja fantastiliselt hästi maitsvad suupisted ongi valmis. Meie ühed suured lemmikud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar