3 spl kamajahu
3 tl suhkrut
30 g tükeldatud rosinaid
kaneeli
Sega toorjuustu sisse kamajahu, suhkur ja rosinad, lase segul külmkapis hanguda. Paari tunni pärast vooli sellest pallikesed ja veereta neid kama-kaneeli-suhkru segus.
(retsept Koopatibi toidublogist)
Väga kiidetud retsept ei osutunudki nii suurepäraseks, kui ma oleks oodanud. Pealegi on trühvlid minu arust ikka kõvad, need siin aga tulid sellised pehmekesed. Kellegi lemmikuks lauas ei osutunud, samas keegi otseselt ei öelnud, et pahad oleksid. Täpselt sellisena ma neid kindlasti uuesti ei tee, küll tahaks kamast miskeid komme saada, mis oleksid kõvemad. Ja ilma rosinateta. Ma pole ikka rosinavänn.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar