pühapäev

Kanapilaff

400 g broilerikintse
2 keskmist sibulat
2 porgandit
2 dl keetmata riisi
150 g Salvesti tomatipastat
1 loorberileht
törts sinepit
maitse järgi küüslaauku
soola
pipart
karrit

Koori ja tükelda sibulad ja porgandid. Lõika broilerikintsud tükkideks ning pruunista pannil, kuni kanal on kena pruun jume, maitsesta kergelt karriga. Kalla juurde 5-6 dl vett. Lisa sibul ja porgand ning peatselt ka suurem osa tomatipastast. Oota, kuni roog hakkab keema. Pane pannile maitseained: pipar, sool, loorber ja sinep. Seejärel lisa riis, sega kergelt läbi ning kuumuta vaiksel tulel 10 minutit. Lisa hakitud küüslaauk ja hauta senikaua, kuni riis on küps. Kui potis saab vesi otsa enne riisi pehmenemist, kalla seda veidi juurde.

(retseptipõhi Lia Virkuse ja Pille Endeni "Nutika perenaise kokaraamatust")


Retsept, mis ilmselt võib saada meie pere lemmikuks. Väga maitsev, kuid samas kerge pilaff! Väga soovitan. Meil sain pann uskumatult kiiresti tühjaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar