1 pk (180 g) tumedaid küpsiseid
7 sl kanget kohvi
2 sl hapukoort
Kate:
2 pk heledat küpsist
75 g halvaad
600 g hapukoort
1 pk tumedat küpsist
Põhja valmistamiseks purusta tumedad küpsised hästi peeneks. Lisa 7 sl kanget kohvi ja hapukoor. Sega ühtlaseks ning suru täidis lahtikäiva 22 cm koogivormi põhja.
Täidise jaoks murra küpsised väiksemaks (peab jääma nii suuremaid kui väiksemaid küpsisetükke. Haki halvaa peeneks. Sega heleda küpsise puru 400 g hapukoore ja halvaapuruga. Pane segu vormi küpsisepõhja peale. Haki ka tumedad küpsised väiksemaks ning sega 200 g hapukoorega. Aseta segu koogile kõige peale. Lase üleöö külmkapis seista. Serveeri näiteks mustikatega.
Täidise jaoks murra küpsised väiksemaks (peab jääma nii suuremaid kui väiksemaid küpsisetükke. Haki halvaa peeneks. Sega heleda küpsise puru 400 g hapukoore ja halvaapuruga. Pane segu vormi küpsisepõhja peale. Haki ka tumedad küpsised väiksemaks ning sega 200 g hapukoorega. Aseta segu koogile kõige peale. Lase üleöö külmkapis seista. Serveeri näiteks mustikatega.
(retsept Ragne kokkama blogist)
Sajandat korda vist juba: ma ise ei söönud seda, aga koogil oli minekut. Mida ma taaskord ei mäleta (kui piinlik): ma vist laualilagunemishirmus panin natuke želantiini ka. Kook mis ootab kordustegemist, et mina ka seda maitsta saaks. Ja ei huvita, et rammus on.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar